ENGINNOvinky

Digitalizace

28.6.2022
Nevyměňuj staré známé za nové

Nasírají, zdržují, nepostačují, stresují, či vás jinak otravují vaše stávající programy nebo postupy ?
Někdy je potřeba zastaralé, ale léty prověřené, programy a postupy vylepšit tak, aby splňovaly současné firemní potřeby a nároky trhu.

My v ENGINN EFFECT z nich umíme vzít to nejlepší a zároveň je doplnit o vaše současné potřeby. Navíc je dokážeme zrychlit, zefektivnit jejich běh a doplnit uživatelské rozhraní pro snazší ovládání.

1. Staré do nového kabátu

Pokud vaše oblíbené programy neběhají tak, jak byste potřebovali, neváhejte se na nás obrátit !!
Stejně jako brněnská firma EKOL, pro kterou jsme program ve Fortranu přepsali do moderní flexibilnější aplikace s doplněním dalších funkcí a nového grafického rozhraní.


2. Manuální práci za automatickou aplikaci

Zpracováváte a vyhodnocujete data, třeba v Excelu nebo i jinak ??
Je to peklo a stojí vás to spoustu času? Inspirujte se dalším z našich klientů, který ručně tvořil grafy z deseti tisíců datových záznamů. Načtení jedné varianty měření do excelu mu zabralo více jak 15 minut a zpracování těchto dat v excelu i několik hodin. Tady jsme navrhli takový program, díky kterému se data načtou do pěti sekund a interaktivní grafy se generují automaticky.

Nebojte se zeptat, jak vám ENGINN EFFECT může pomoct 😉 !

#digitalizace #optimalizaceprocesu #vyvojaplikaci #vizualizacedat #poradenstvi #zmenajezivot #osvedcenealelepsi
digitalizace, přepis programu, přepis aplikace, vývoj aplikací, automatizace, machine learning, data mining, poradenství,