ENGINNOvinky

Digitalizace

29.11.2022
100x nic umořilo i osla - co moří vás ?

Možná to znáte taky, ráno 🚶do práce plní elánu a přesvědčení, že dnes všechno zvládnete, ale nakonec vás začnou o čas a energii obírat drobné pracovní pitomosti, které se opakují stále dokola.

Můžete se stavět na 🤸, ale neodsejpá to. Vlastně o NIC nejde. Jenže, ta jednotlivá NIC krát 100 můžou umořit i osla.

Jenže, ono to jde řešit a my v ENGINN EFFECT víme, jak na to: Vytipujte ty pitomosti (=procesy, postupy nebo činnosti), které vám žerou energii, čas a 💰💸. Pokud jsou manuální a opakující se, tak jsou ideálními kandidáty na jejich automatizaci, náhradu vaší práce virtuálním zaměstnancem nebo softwarovým robotem 🤖.

A pokud už teď slyšíte v hlavě šéfa nebo kolegy, že:
 … u nás je to přeci tak specifické, že to nejde.
 … nebo, že naše postupy přeci fungují léta a není třeba nic měnit.
 … nebo, že na takové pitomosti nemáte ve firmě čas.

Tak jim vysvětlete, že díky DIGITALIZACI budete mít na svoji opravdovou práci času víc! Kupte si čas - digitalizujte, aby vaše práce 🏇 tryskem a vás nemořila!


V ENGINN EFFECT vám pomůžeme, pro klienty tvoříme řešení na míru, spolu projdeme vaše potřeby, řešení zprovozníme a vás proškolíme. A pozor ! Zůstáváme s vámi dále.

Pokud váháte, tak si přečtěte náš návod Jak na digitalizaci pomocí našich 4 dohod se zákazníkem.


A pokud jste se už rozhodli, tak rovnou zavolejte, nebo napište, protože #nejstenatosami.

#digitalizace #jaknadigitalizaci #digitalizacezdravotnictvi #digitalnirecepce #automatizace #vyvojaplikaci #digitalizacenamiru #nejstenatosami #jdetoijinak
digitalizace, jak na digitalizaci, digitalizace zdrtavotnictví, vývoj aplikací, automatizace, machine learning, data mining, poradenství,